Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja
obec Žilina, okres Žilina, Žilinský kraj
Trnové je mestská časť Žiliny.
Fotogaléria
Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 6/2012Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Pavol Kubík 1/2015Trnové (Žilina) - Kostol sv. Juraja foto © Pavol Kubík 1/2015