Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja
Svätý Ďúr, Svätý Jur
obec Turčiansky Ďur, okres Martin, Žilinský kraj
Fotogaléria
Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017Turčiansky Ďur - Kostol sv. Juraja foto © Jana Lacková 10/2017