Týždeň Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej (21. - 28. február 2020)
tyzden-jana-kuciaka-a-martiny-kusnirovej-21-28-februar-2020

Od 21. februára bude prebiehať po celom Slovensku Týždeň Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Ľudia si budú pripomínať vraždu Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Iniciatíva Za slušné Slovensko organizuje zhromaždenia Za Jána, za Martinu a za slušnú krajinu vo viacerých mestách a obciach.

"Spojili sme sa naprieč celým Slovenskom. Žiadali sme spravodlivosť pre Jána a Martinu a pre našu krajinu. 21. februára to budú dva roky. Prispejme k tomu, aby ich odkaz žil ďalej. Vytvorte spolu s nami Týždeň Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Či už ste sami, alebo skupina, organizácia, či škola, pripomeňme si témy, za ktoré sme stáli na námestiach. Proti hrubosti a zlu, za slušnosť a spravodlivosť. Za Jána a Martinu."

Iniciatíva Za slušné Slovensko