Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu
obec Poprad, okres Poprad, Prešovský kraj
Fotogaléria
Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - pomník pri kostole foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - pomník pri kostole foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - pomník pri kostole foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - Kostol sv. Jána evanjelistu foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - kríž pri kostole foto © Viliam Mazanec 8/2017Veľká (Poprad) - kríž pri kostole foto © Viliam Mazanec 8/2017