Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej
obec Veľká Lomnica, okres Kežmarok, Prešovský kraj
Fotogaléria
Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015Veľká Lomnica - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 7/2015