Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej
obec Badín, okres Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Stojí v severovýchodnej časti obce.
Fotogaléria
Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej a zvonica foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Patrik Kunec 2/2015Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej a zvonica foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Patrik Kunec 2/2015Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - hrob pri kostole foto © Jana Lacková 10/2017Badín - hrob pri kostole foto © Jana Lacková 10/2017Badín - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 10/2017Badín - hrob pri kostole foto © Jana Lacková 10/2017Badín - hrob pri kostole foto © Jana Lacková 10/2017Badín - hrob pri kostole foto © Jana Lacková 10/2017Badín - hrob pri kostole foto © Patrik Kunec 2/2015