Bardejov - Bazilika sv. Egídia
obec Bardejov, okres Bardejov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Bardejov - Bazilika svätého Egídia foto © Rudy Dzuruš 12/2009Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Viliam Mazanec 8/2012Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Jana Lacková 8/2011Bardejov - zvony pred bazilikou foto © Jana Lacková 8/2011Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Jana Lacková 8/2011Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Jana Lacková 8/2011Bardejov - Bazilika sv. Egídia foto © Jana Lacková 8/2011