Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej
obec Beluša, okres Púchov, Trenčiansky kraj
Fotogaléria
Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej zp © Jiří Fiedler, archív (dobová pohľadnica, začiatok 20. storočia)Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej zp © Jiří Fiedler, archív (dobová pohľadnica, začiatok 20. storočia)Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Jana Lacková 7/2017Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Jana Lacková 7/2017Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Jana Lacková 7/2017Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Jana Lacková 7/2017Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Jana Lacková 7/2017Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Jana Lacková 7/2017Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Jana Lacková 7/2017Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Jana Lacková 7/2017Beluša - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Jana Lacková 7/2017