Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený)
obec Bodružal, okres Svidník, Prešovský kraj
Fotogaléria
Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Ľuboš Repta 6/2017Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Ľuboš Repta 6/2017Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Ľuboš Repta 6/2017Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Ľuboš Repta 6/2017Bodružal - Chrám sv. Mikuláša (drevený) foto © Ľuboš Repta 6/2017Bodružal - vstup do areálu chrámu a zároveň zvonica foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - vstup do areálu chrámu a zároveň zvonica foto © Hana Farkašová 6/2019Bodružal - zvonica (detail strechy) foto © Hana Farkašová 6/2019