Bojná - hradisko
obec Bojná, okres Topoľčany, Nitriansky kraj
Konzervácia.

Bojná "Valy" - hradisko (č. ÚZPF 142/0) - archeologický výskum - rok 2006. Autori: AÚ SAV Nitra, PhDr. K. Pieta. [1]

Fotogaléria
Bojná - hradisko foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko - západná brána foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko - vonkajšia strana valu foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko - vonkajšia strana valu foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko - vonkajšia strana valu foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko - val s priekopou pri západnej bráne foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko - východná brána foto © Oto Tomeček 8/2015Bojná - hradisko - východná brána s komunikáciou foto © Oto Tomeček 8/2015