Bratislava - Dóm sv. Martina
Rekonštrukcia.

Bratislava – Dóm sv. Martina (č. ÚZPF 198/1) – architektonicko-historický výskum fasády veže a západnej fasády - rok 2010. Autori: Mgr. Elena Sabadošová, Mgr. Marián Havlík. [1]

Bratislava – Dóm sv. Martina (č. ÚZPF 198/1) – architektonicko-historický výskum fasád zv. 1 - rok 2012. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [2]

Bratislava – Dóm sv. Martina, (č. ÚZPF 198/1) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum severnej, východnej a južnej fasády lode a fasád presbytéria, 2. časť - rok 2012. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [3]

Fotogaléria
Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Kostoly Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Viliam Mazanec 2015Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Dóm sv. Martina foto © Hana Farkašová 3/2014