Bratislava - Stará radnica
Pamiatková ochrana
Bratislava – Hlavné nám. 1, Stará radnica (č. ÚZPF 157/0), architektonicko-historický a umelecko-historický výskum fasád radničného komplexu - rok 2005, autori: PhDr. I. Štassel, Mgr. E. Sabadošová, PhDr. V. Obuchová, CSc., Mgr. P. Horanský, a.m. V. Mýtnik, a.s. M. Černák, konzultanti: PhDr. Š. Holčík, CSc., Ing. arch. A. Fiala. [1]
Fotogaléria
Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Hana Farkašová 3/2014Bratislava - Stará radnica foto © Jana Lacková 11/2015Bratislava - Stará radnica foto © Jana Lacková 11/2015Bratislava - Stará radnica foto © Jana Lacková 11/2015Bratislava - Stará radnica foto © Jana Lacková 11/2015