Pamiatky v okolí Slovenska   späť
Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha
Fotogaléria
Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha (dobová pohľadnica, okolo roku 1916) zp © www.fotohistorie.cz (26.10.2021)Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha (dobová pohľadnica, okolo roku 1927) zp © www.fotohistorie.cz (26.10.2021)Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021Česko / Bílá - Kostol sv. Bedřicha foto © Jana Lacková 9/2021