Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža
Rekonštrukcia.

Bratislava-Devín - Kostol sv. Kríža (č. ÚZPF 326/0) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2014. Autori: Mgr. Silvia Paulusová, Ing. arch. Ivan Gojdič. [1]

Fotogaléria
Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 11/2015Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 11/2015Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 11/2015Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 11/2015Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 11/2015Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 11/2015Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 11/2015Devín (Bratislava) - sochy vierozvestcov pred kostolom foto © Jana Lacková 11/2015Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 2/2017Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 2/2017Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 2/2017Devín (Bratislava) - Kostol sv. Kríža foto © Jana Lacková 2/2017