Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej
obec Dlhá, okres Trnava, Trnavský kraj
Fotogaléria
Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © https://commons.wikimedia.org/  11/2010Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © https://commons.wikimedia.org/ 11/2010Dlhá - vstup do areálu kostola foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - vstup do areálu kostola foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 7/2015Dlhá - hroby pri kostole foto © Ľuboš Repta 7/2015