Domaniža - Kostol sv. Mikuláša biskupa
obec Domaniža, okres Považská Bystrica, Trenčiansky kraj
Rekonštrukcia.

Domaniža – Kostol sv. Mikuláša (č. ÚZPF 710/0) – architektonicko-historický výskum - rok 2012. Autori: Ing. arch. Ivan Gojdič, Mgr. Silvia Paulusová. [1]

Fotogaléria
Domaniža - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Ľuboš Repta 10/2016Domaniža - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Ľuboš Repta 10/2016Domaniža - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Ľuboš Repta 10/2016Domaniža - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Ľuboš Repta 10/2016Domaniža - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Ľuboš Repta 10/2016Domaniža - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Ľuboš Repta 10/2016Domaniža - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Ľuboš Repta 10/2016Domaniža - Kostol sv. Mikuláša biskupa (vstup cez ohradný múr) foto © Ľuboš Repta 10/2016