Galéria umelcov Spiša - Štyri online výstavy
galeria-umelcov-spisa-styri-online-vystavy galeria-umelcov-spisa-styri-online-vystavy galeria-umelcov-spisa-styri-online-vystavy galeria-umelcov-spisa-styri-online-vystavy

Galéria umelcov Spiša uvádza štyri aktuálne výstavy aj počas lock-u!

Vzhľadom k situácii uvádzame základné informácie o projektoch na našej webovej stránke:

Jozef Sedlák: Fotografická eschatológia: výstava v kurátorskej koncepcii Lucie Benickej z cyklu Profily je fotografickou výpoveďou predstaviteľa konceptuálnej fotografie. Výstava je realizovaná vďaka podpore z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia. Krátka reportáž o výstave mestskej TV Reduta: www.snv.sk/archiv?video=210223-2

U-Points / Tranzit: Marek Jarotta: prezentácia veľkoformátových originálnych malieb v koncepcii Kataríny Balúnovej uzatvára projekt U-Points a zameriava sa na nosnú tému verejných priestorov v kontexte urbanizmu a architektúry. Výstava je realizovaná vďaka podpore z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia.

Teleskop / Vesmír v zbierke v unikátnej kurátorskej koncepcii kurátorky galérie Kataríny Balúnovej interpretuje mikro a makrokozmos optikou 30-tich umelcov zo zbierky v dialógu so štyrmi zahraničnými autormi v rámci cyklu Zbierka v dialógu.

Vytvorené na Slovensku _Suvenir Spiš 2020: výstava z výstupov kreatívnych workshopov na Spiši prináša v réžii autorky projektu Niny A. Šoškovej originály moderných suvenírov, inšpirovaných Spišom v dielach šiestich slovenských umelcov a dizajnérov. Aktuálne informácie o projekte a predaji suvenírov:

Sledujte dianie v lock-u aj na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a You Tube!

Tešíme sa na virtuálne a v dohľadnej dobe aj na osobné stretnutia!