Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa
obec Sliač, okres Zvolen, Banskobystrický kraj
Fotogaléria
Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica (dobová fotografia, 1930) foto © https://commons.wikimedia.org/ 8/2021Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica  foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica  foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Ladislav Luppa 3/2016Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Ladislav Luppa 3/2016Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica  foto © Ladislav Luppa 3/2016Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica  foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica  foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica  foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica  foto © Jana Lacková 4/2018Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica  foto © Ladislav Luppa 3/2016Hájniky (Sliač) - Kostol sv. Mikuláša biskupa a zvonica  foto © Jana Lacková 4/2018