Holíč - Budova manufaktúry na majoliku
obec Holíč, okres Skalica, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Holíč – manufaktúra (č. ÚZPF 614/1) – umelecko-historický a architektonicko-historický výskum fasád (I. etapa) - rok 2010. Autori: Ing. arch. Ľudmila Husovská, CSc., Ing. arch. Barbora Váchová, Ing. arch. Róbert Erdélyi. [1]

Fotogaléria
Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014Holíč - Budova manufaktúry na majoliku foto © Hana Farkašová 12/2014