Kláštory   späť
Hronský Beňadik - Kláštor benediktínov a Kostol sv. Benedikta a Panny Márie
obec Hronský Beňadik, okres Žarnovica, Banskobystrický kraj
Rekonštrukcia.

Hronský Beňadik – benediktínsky kláštor (č. ÚZPF 1229/1-19) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum opátskeho krídla s baštou a sýpky s baštou - rok 2012. Autori: Mgr. Michaela Haviarová, Mgr. art. Tomáš Haviar, Ing. arch. Ivan Gojdič, Mgr. Silvia Paulusová. [1]

Hronský Beňadik – kláštor benediktínov (č. ÚZPF 1229/3, 4, 5) južné krídlo, severovýchodné krídlo, východné bašta – architektonicko-historický výskum krovových konštrukcií a striech - rok 2015. Autori: Mgr. Michaela Haviarová, PhD., Mgr. art. Tomáš Haviar. [2]

Hronský Beňadik – kláštor benediktínov (č. ÚZPF 1229/3 a 1229/5) krídlo severovýchodné, juhozápadná fasáda, krídlo juhovýchodné, severozápadná fasáda - umelecko-historický a architektonicko-historický výskum - rok 2018, Autori: Mgr. Michaela Haviarová, PhD., Mgr. art. Tomáš Haviar. [3]