Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela
Jastrabie
obec Jastrabá, okres Žiar nad Hronom, Banskobystrický kraj
Fotogaléria
Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - drevený kríž pri kostole foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - hroby pri kostole a ohradný múr foto © Ladislav Luppa 8/2022Jastrabá - hrob pri kostole foto © Ladislav Luppa 8/2022