Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala
obec Veľký Klíž, okres Partizánske, Trenčiansky kraj
- románsky kostol
Fotogaléria
Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Oto Tomeček 7/2010Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Oto Tomeček 7/2010Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Oto Tomeček 7/2010Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Oto Tomeček 7/2010Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Oto Tomeček 7/2010Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Oto Tomeček 7/2010Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Oto Tomeček 7/2010Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Oto Tomeček 7/2010Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 7/2015Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 7/2015Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 7/2015Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 7/2015Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 7/2015Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 7/2015Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 7/2015Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 7/2015Klížske Hradište (Veľký Klíž) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 7/2015