Košice - Rodošto
Fotogaléria
Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - expozícia Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto- expozícia Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto- expozícia Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - expozícia Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - expozícia Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - erb Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - expozícia Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - maketa budovy foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - maketa budovy foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - maketa budovy foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - maketa budovy (detail) foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - expozícia Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - expozícia Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - expozícia Františka II. Rákócziho foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - František II. Rákóczi ako 8 ročný foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - František II. Rákóczi  foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - František II. Rákóczi  foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - Turecká izba  foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - Turecká izba  foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - Turecká izba  foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - vstup do jedálne foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - vstup do jedálne (vnútorná strana) foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - jedáleň foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - jedáleň foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - jedáleň foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - jedáleň foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - jedáleň foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - jedáleň foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - jedáleň foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - jedáleň foto © Viliam Mazanec 3/2014Košice - Rodošto - jedáleň foto © Viliam Mazanec 3/2014