Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého
obec Tornaľa, okres Revúca, Banskobystrický kraj
Fotogaléria
Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 7/2019Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého (v pozadí Kalvínsky kostol) foto © Viliam Mazanec 7/2019Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého (v pozadí Kalvínsky kostol) foto © Viliam Mazanec 7/2019Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého (v pozadí Kalvínsky kostol) foto © Viliam Mazanec 7/2019Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 7/2019Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 7/2019Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 7/2019Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 7/2019Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 7/2019Králik (Tornaľa) - socha sv. Jána Nepomuckého foto © Viliam Mazanec 7/2019