Kremnička (Banská Bystrica) - zvonica
obec Banská Bystrica, okres Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Prístup
Kremnička bola istý čas samostatnou obcou, no v roku 1970 ju pripojili k mestu Banská Bystrica. Kremnička je mestská časť Banskej Bystrice a nachádza sa v trojuholníku mestských častí Kráľová, Rakytovce a Iliaš, v južnej časti mesta. Rozprestiera sa v nadmorskej výške 340 m n. m.
Fotogaléria
Kremnička (Banská Bystrica) - zvonica foto © Jana Lacková 7/2017Kremnička (Banská Bystrica) - zvonica foto © Jana Lacková 7/2017Kremnička (Banská Bystrica) - zvonica foto © Jana Lacková 7/2017Kremnička (Banská Bystrica) - zvonica foto © Jana Lacková 7/2017Kremnička (Banská Bystrica) - zvonica foto © Jana Lacková 7/2017Kremnička (Banská Bystrica) - zvonica foto © Jana Lacková 7/2017Kremnička (Banská Bystrica) - zvonica foto © Jana Lacková 7/2017Kremnička (Banská Bystrica) - zvonica foto © Jana Lacková 7/2017