Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa
Piargy
obec Kremnické Bane, okres Žiar nad Hronom, Banskobystrický kraj
Fotogaléria
Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa (vstup do areálu) foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa (cintorín pri kostole) foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016Kremnické Bane - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2016