Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený)
obec Ladomirová, okres Svidník, Prešovský kraj
Fotogaléria
Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019Ladomirová - Chrám sv. Michala archanjela (drevený) foto © Hana Farkašová 6/2019