Lemešany - kúria
obec Lemešany, okres Prešov, Prešovský kraj
Súčasný stav a využitie
Kúria je v súkromných rukách a vo výbornom stave. V okolí historického objektu je prekrásna a veľká záhrada. Ďakujem majiteľom za sprístupnenie. Skvelý zážitok!
Fotogaléria
Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012Lemešany - kúria foto © Viliam Mazanec 5/2012