Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu
obec Liptovské Sliače, okres Ružomberok, Žilinský kraj
Fotogaléria
Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu (vstup do areálu) foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu (vstup do areálu) foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Ľuboš Repta 9/2015Liptovské Sliače - Lurdská jaskyňa v areáli kostola foto © Ľuboš Repta 9/2015