Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne
obec Liptovský Hrádok, okres Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Fotogaléria
Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne (v pozadí Vitálišova vila) foto © Hana Farkašová 6/2017Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne foto © Hana Farkašová 6/2017Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne foto © Hana Farkašová 6/2017Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne foto © Hana Farkašová 6/2017Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne foto © Hana Farkašová 6/2017Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne foto © Hana Farkašová 6/2017Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne foto © Hana Farkašová 6/2017Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne foto © Hana Farkašová 6/2017Liptovský Hrádok - Pomník padlým v 1. a 2. svetovej vojne foto © Hana Farkašová 6/2017