Livina - Kostol sv. Štefana kráľa
obec Livina, okres Partizánske, Trenčiansky kraj
Rekonštrukcia.

Livina – Kostol sv. Štefana Kráľa (č. ÚZPF 11679/0) – architektonicko-historický výskum - rok 2013. Autor: Ing. arch. Martin Bóna. [1]

Livina – Kostol sv. Štefana Kráľa (č. ÚZPF 11679/0) – architektonicko-historický výskum fasády lode, 2. etapa - rok 2013. Autor: Ing. arch. Martin Bóna. [2]

Fotogaléria
Livina - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa (bočný oltár, pôvodne hlavný, s oltárnym obrazom patróna kostola) foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa (vitráž od Vincenta Hložníka s motívom Vzkriesenia) foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa (vitráž od Vincenta Hložníka s motívom Zvestovania) foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa (vitráž od Vincenta Hložníka s motívom Ukrižovania) foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa (vitráž od Vincenta Hložníka s motívom Snímania z kríža) foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Ľuboš Repta 9/2019Livina - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Ľuboš Repta 9/2019