Martin - Vila dr. Jána Kohúta
Kohútova vila
obec Martin, okres Martin, Žilinský kraj
Fotogaléria
Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023Martin - Vila dr. Jána Kohúta foto © Viliam Mazanec 9/2023