Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa
obec Poprad, okres Poprad, Prešovský kraj
Fotogaléria
Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa (a zvonica) foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa (a zvonica) foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa (a zvonica) foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa (a zvonica) foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017Matejovce (Poprad) - Kostol sv. Štefana kráľa foto © Viliam Mazanec 8/2017