Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie
obec Nové Mesto nad Váhom, okres Nové Mesto nad Váhom, Trenčiansky kraj
Rekonštrukcia.

Nové Mesto nad Váhom – Kostol Narodenia Panny Márie (č. ÚZPF 1277/1) – architektonicko-historický výskum archeologicky odkrytých stavebných konštrukcií v areáli kostola - rok 2006. Autorka: Mgr. Silvia Paulusová. [1]

Nové Mesto nad Váhom – Kostol Narodenia Panny Márie (č. ÚZPF 1277/1) – architektonicko-historický výskum fasád - rok 2013. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [2]

Nové Mesto nad Váhom – Kostol Narodenia Panny Márie (č. ÚZPF 1277/1) – architektonicko-historický výskum a umelecko-historický výskum - rok 2020. Autori: Mgr. Elena Sabadošová, Mgr. Marian Havlík. [3]

Fotogaléria
Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - opevnenie kostola foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - opevnenie kostola foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - Kostol Narodenia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - opevnenie kostola foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - vstup do areálu kostola foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - súsošie pri kostole foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - súsošie pri kostole foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - súsošie pri kostole foto © Ľuboš Repta 7/2017Nové Mesto nad Váhom - súsošie pri kostole foto © Ľuboš Repta 7/2017