Kláštory   späť
Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov a Kostol sv. Petra z Alkantary
obec Liptovský Mikuláš, okres Liptovský Mikuláš, Žilinský kraj
Rekonštrukcia.

Liptovský Mikuláš–Okoličné – Kostol sv. Petra z Alkantary (č. ÚZPF 353/2) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2018. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [1]

Fotogaléria
Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015Okoličné (Liptovský Mikuláš) - Kláštor františkánov / Kostol sv. Petra z Alkantary foto © Viliam Mazanec 8/2015