Pezinok - Kostol Nanebovzatia Panny Márie
obec Pezinok, okres Pezinok, Bratislavský kraj
Rekonštrukcia.

Pezinok – Kostol Nanebovzatia Panny Márie (č. ÚZPF 523/0) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2011. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [1]

Fotogaléria
Pezinok - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Jana Lacková 8/2015Pezinok - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Jana Lacková 8/2015Pezinok - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Jana Lacková 8/2015Pezinok - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Jana Lacková 8/2015Pezinok - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Jana Lacková 8/2015Pezinok - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Jana Lacková 8/2015