Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa
obec Plavecký Mikuláš, okres Malacky, Bratislavský kraj
Fotogaléria
Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa (vstup) foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - opevnenie kostola a cintorín foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017Plavecký Mikuláš - Kostol sv. Mikuláša biskupa foto © Jana Lacková 6/2017