Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice
obec Prešov, okres Prešov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014Prešov - Evanjelický kostol sv. Trojice foto © Viliam Mazanec 6/2014