Prešov - Kostol sv. Jozefa
obec Prešov, okres Prešov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Kostol sv. Jozefa - vstup foto © Viliam Mazanec 3/2012Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 8/2014Prešov - Kostol sv. Jozefa foto © Viliam Mazanec 8/2014