Radačov (Radatice) - Kostol sv. Martina z Tours
obec Radatice, okres Prešov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours - hrob farára pri kostole foto © Viliam Mazanec 7/2013Radačov - Kostol sv. Martina z Tours foto © Viliam Mazanec 7/2013