Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela
obec Sedliacka Dubová, okres Dolný Kubín, Žilinský kraj
História a stavebný vývoj
Neogotický kostol postavený v rokoch 1880 – 1886. Vnútorné zariadenie je z obdobia výstavby objektu. [1]
Fotogaléria
Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jiří Fiedler 9/1963Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela (v pozadí ruiny Kostola sv. Kozmu a Damiána)  foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela (pamätná tabuľa) foto © Jana Lacková 9/2017Sedliacka Dubová - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 9/2017