Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej
obec Šivetice, okres Revúca, Banskobystrický kraj
- románsky kostol
Fotogaléria
Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - Rotunda sv. Margity Antiochijskej foto © Viliam Mazanec 8/2017Šivetice - kríž pri rotunde foto © Viliam Mazanec 8/2017