Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej
obec Smolník, okres Gelnica, Košický kraj
Fotogaléria
Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016Smolník - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Viliam Mazanec 8/2016