Sokolníky (Podhorany) - Kostol sv. Michala
obec Podhorany, okres Nitra, Nitriansky kraj
Pamiatková ochrana
Podhorany-Sokolníky - ruina Kostola sv. Michala (č. ÚZPF 1523/0) - architektonicko-historický výskum - rok 2011. Autor: Mgr. Michal Šimkovic. [1]
Fotogaléria
Sokolníky (Podhorany) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 6/2022Sokolníky (Podhorany) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 6/2022Sokolníky (Podhorany) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 6/2022Sokolníky (Podhorany) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 6/2022Sokolníky (Podhorany) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 6/2022Sokolníky (Podhorany) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 6/2022Sokolníky (Podhorany) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 6/2022Sokolníky (Podhorany) - Kostol sv. Michala foto © Ľuboš Repta 6/2022
Poznámky
[1] Informátor Archívu Pamiatkového úradu SR, rok 2011, č. 45, elektronická verzia dostupná na www.pamiatky.sk (9.4.2018).