Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka
obec Spišská Belá, okres Kežmarok, Prešovský kraj
Fotogaléria
Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Ľuboš Repta 7/2020Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Ľuboš Repta 7/2020Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Ľuboš Repta 7/2020Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Ľuboš Repta 7/2020Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Ľuboš Repta 7/2020Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Ľuboš Repta 7/2020Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Ľuboš Repta 7/2020Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Jana Lacková 7/2022Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Jana Lacková 7/2022Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Jana Lacková 7/2022Spišská Belá - Kostol sv. Antona Pustovníka foto © Jana Lacková 7/2022