Spišská Nová Ves - Provinčný dom
obec Spišská Nová Ves, okres Spišská Nová Ves, Košický kraj
Pamiatková ochrana
Spišská Nová Ves – Provinčný dom (č. ÚZPF 599/1) – architektonicko-historický výskum - rok 2011. Autorka: Ing. arch. Magdaléna Janovská. [1]
Letná ulica 50
Fotogaléria
Spišská Nová Ves - Provinčný dom dobové foto (začiatok 20. storočia) © www.spisskanovaves.eu (27.7.2015)Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015Spišská Nová Ves - Provinčný dom foto © Viliam Mazanec 7/2015