Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu
obec Spišský Hrhov, okres Levoča, Prešovský kraj
Fotogaléria
Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - Kostol sv. Šimona a Júdu foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - hroby pri kostole foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - hroby pri kostole foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - hroby pri kostole foto © Hana Farkašová 6/2019Spišský Hrhov - hroby pri kostole foto © Hana Farkašová 6/2019