Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša
obec Stará Ľubovňa, okres Stará Ľubovňa, Prešovský kraj
Rekonštrukcia.

Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša (č. ÚZPF 981/1) - architektonicko-historický výskum - rok 2018. Autori: Mgr. Michaela Haviarová, PhD., Mgr. art. Tomáš Haviar. [1]

Fotogaléria
Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021Stará Ľubovňa - Kostol sv. Mikuláša foto © Viliam Mazanec 10/2021