Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa
obec Poprad, okres Poprad, Prešovský kraj
Fotogaléria
Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa a kláštor foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa a kláštor foto © Viliam Mazanec 8/2015Stráže pod Tatrami (Poprad) - Kostol sv. Jána Krstiteľa a kláštor foto © Viliam Mazanec 8/2015