Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st.
Štvrtok
obec Štvrtok na Ostrove, okres Dunajská Streda, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Štvrtok na Ostrove – Kostol sv. Jakuba staršieho (č. ÚZPF 122/1) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum, 1. etapa, výskum západných priestorov - rok 2015. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [1]

Fotogaléria
Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st. foto © Ľuboš Repta 6/2014Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st. foto © Ľuboš Repta 6/2014Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st. foto © Ľuboš Repta 6/2014Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st. foto © Ľuboš Repta 6/2014Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st. foto © Ľuboš Repta 6/2014Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st. foto © Ľuboš Repta 6/2014Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st. foto © Ľuboš Repta 6/2014Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st. foto © Ľuboš Repta 6/2014Štvrtok na Ostrove - Kostol sv. Jakuba st. foto © Ľuboš Repta 6/2014